Van Hunen
Sponsor
Eerst voor een ieder die ons niet kent, wat tekst en uitleg over wie en wat wij zijn. Opa H. van HUNEN is in 1936 gestart als winkel in Arnhem. Opa van Hunen starten een winkel in ijzerwaren, fietsen kon je er een radio kopen. Omdat oma van HUNEN een broer bij de Philips transitor radio fabriek had werken waren wij een van de eerste die radio’s gingen verkopen in Nederland. Opa ging op de fiets om mensen een radio te laten zien en te verkopen. Iets heel unieks toen. Zo heeft ons bedrijf nogal wat EERSTE keren gehad.
Zo waren wij ook een van de eerste die kleuren tv’s verkochten. De NCRV tv had een landelijke verloting om zo een ziekenhuis in Arnhem te bouwen. Als hoofdprijs won men er een tv. Deze moesten door het land bezorgd worden. Wij waren één van de eerste in Nederland die met satelliet-tv startten. En we hadden een eigen databank. In de tijd dat Viditel door de PTT Telecom werd opgezet. Hier huurde van HUNEN er een pagina. Later volgden de homecomputers en daar kon je een modem op aansluiten. Vanaf dat moment startte van Hunen met een eigen databank. Deze viditel databank heette Van HUNENtel en gaf het laatste nieuws over satelliet-tv en MSX-computers. Zo hadden wij in die tijd opnieuw een primeur. De databank werd vanuit het hele land gebeld en er waren veel positieve reakties.

Ook in Putten wordt van Hunen met OPEN armen ontvangen. De meeste Puttenaren weten de weg naar ons maar al te goed te vinden. Ook kan het maar zo zijn dat u in een Hotel komt waar tv’s van ons hangen en tv programma’s via een door ons aangelegd kabel netwerk tot u komen. Wij maken op meerdere camping en hotels in binnen en buitenland tv netwerken en leveren tv’s. Wij zijn inkooplid van een van Europa’s grootste inkoop clubs voor onze branche waardoor wij mes scherpe prijzen kunnen leveren. Wij verkopen zowel aan bedrijven en instellingen als aan de eindgebruiker.

Putten

Bakkerstraat 17
3882 AA Putten
0341-355 466

Arnhem

Steenstraat 11
6828 CA Arnhem
026-445 7573