De Uil is hét symbool van Kennis, Wijsheid en Scherpzinnigheid
Athena Consultancy
Sponsor
AFAS ERP
Heeft u vragen of wensen met betrekking tot artikelbeheer, inrichting van kostprijs tarieven of bijvoorbeeld een self-billing proces? Met experts en specialisten op het gebied van AFAS ERP kunnen wij al uw vragen en wensen beantwoorden en advies op maat geven.
AFAS HRM & Payroll
Een medewerker die altijd kan zien wat de status is van zijn contractverlenging, of een manager die inzicht heeft in het huidige bezetting binnen zijn team. Dit zijn voorbeelden van wat u als organisatie graag wilt faciliteren aan uw medewerkers en de consultants van Athena helpen u daar graag bij om dat te realiseren. Met de juiste certificeringen en praktijkervaring zijn wij in staat om uw HRM- en Payrollprocessen te vertalen naar oplossing binnen AFAS.
AFAS Insite & Outsite
Een overzichtelijk klantenportaal, duidelijk intranet of een opgeruimd en effectieve ESS of MSS pagina. In- & OutSite van AFAS is essentieel om uw klant of eindgebruikers te sturen en uw doelen te realiseren. Wij helpen u niet alleen met het vertalen van die requirements, maar zorgen er ook nog voor dat het er goed uit komt te zien!

U zoekt een specialist op het gebied van AFAS Software? Athena weet raad!

Poststraat 9D
3881BM Putten
033 7601 751
info@athenaconsult.nl